Bugun...



Saray’ın Savaşına Karşı Acil Barış Acil Demokrasi mitingine sende katıl
Tarih: 06.09.2015


Barış Bloku’nun “Saray’ın Savaşına Karşı Acil Barış Acil Demokrasi” sloganıyla ülkenin dört bir yanında düzenlediği eylem ve etkinlikler yarın gerçekleştirilecek mitingle sonlanacak.



Barış Bloku’nun “Saray’ın Savaşına Karşı Acil Barış Acil Demokrasi” sloganıyla ülkenin dört bir yannda düzenlediği eylem ve etkinlikler yarın gerçekleştirilecek mitingle sonlanacak.
 
1 Eylül’den bugüne  Ege’den Karadeniz’e, Marmara’dan, Akdeniz’e 30’ya yakın ilde barış için sokağa çıkan Barış Bloku yarın İstanbul Bakırköy Halk Pazarı’nda kitlesel bir final yapacak. AKP’nin savaş odaklı politikasına karşı oluşturulan blok, saat 17:00’da gerçekleştirilecek final mitingine barış ve demokrasi taleplerini dile getirmek isteyen herkesi davet ediyor.
 
SANA SAVAŞ YAPTIRMAYACAĞIZ
 
“Sana, savaş yaptırmayacağız” sloganıyla alanda olacaklarını dile getiren Barış Bloku temsilcileri, Bakırköy’de ölümlere, acılara rağmen bir yas havasına girmek istemediklerini seslendirecekleri barış türküleriyle göstereceklerini vurguladı. “Sokaklarda silah sesleri değil barış çığlığı ve türküleri duyulsun diye haydi Barış Mitingi’ne” çağırısı yaptı. (İSTANBUL)



Bu haber 3337 defa okunmuştur.

YORUMLAR

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

YAZARLAR
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HAVA DURUMU (İSTANBUL)
İSTANBUL
ANKET
resmi ilanlar Yapay Çiçek
altın
REKLAM VE SPONSOR ALANI
YUKARI